Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Σοιμπλε σε Τσίπρα «Συμφωνία ή Τζιχαντιστές» – Ο Τρόμος του Λιου!

  

Σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια όλα όσα «δεν κολλάνε» στην συμπεριφορά του Τσίπρα που άλλαξε σε μια νύχτα. Τι είναι αυτό που μεσολάβησε από την ομιλία του στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που μίλησε για Δημοκρατία και τι τον έφτασε να υπογράψει αυτή την συμφωνία υποταγής στον Αξονα ΕΚΤ-Γερμανίας;

Κάτι άλλαξε στα ενδιάμεσα 24ωρα.

Γιατί ο Πούτιν αναγκάστηκε να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει με ηγέτες που του έχουν κάνει Εμπάργκο; Την μονη προηγούμενη περίπτωση που σήκωσε το τηλέφωνο ο Πούτιν για άλλη χώρα ήταν η Λιβυη!

Παρά την Τεράστια και δήθεν άμεση ενημέρωση που είχαμε στην Ελλαδα, όλο το 24ωρο για 10 μέρες μήπως σας ξέφυγε κάτι;

Αυτό που σας ξέφυγε είναι η λεπτή διαφορά της «ενημέρωσης» από την «επεξεργασία» της πληροφορίας.

Λοιπόν πριν την τελική σύνοδο, μεταδόθηκε κάτι αλλά λίγοι και έμπειροι με την διπλωματία κατάλαβαν την σημασία της και την διαφορα.

Αυτό το «κάτι» ήταν το τηλεφώνημα του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ κ. Λιου.

Που είναι το περίεργο μέχρις εδώ;

Ο κ.Λιου δεν μίλησε ούτε με την Μερκελ, ούτε με τον Σοιμπλε, ούτε με τον Ολάντ αλλά με τον Τσίπρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΦΚΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΩΝ «ΕΥΡΩΜΕΙΝΤΑΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οπως πρώτοι εδώ στο HF έχουμε πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που έχασαν τις εκλογές τα ελεγχόμενα κόμματα της διαπλοκής, έχει γεμίσει η Ελλάδα, κυρίως στα αστικά κέντρα Αθήνα-Ροδο-Πατρα-Θεσσαλονίκη, με Γερμανούς και Ουκρανούς Πράκτορες ενώ εντοπίστηκαν και υψηλόβαθμοι Τζιχαντιστές του ISIS.

Η απειλή του Σοιμπλε στον Τσίπρα δεν ήταν μόνον ο οικονομικός στραγγαλισμός, που ήταν κι αναμενόμενος και απο τους Γάλλους που βοήθησαν στην σύνταξη της πρότασης.

Αυτό που τρόμαξε και τους Γάλλους και του Ιταλους και φυσικά τον Τσίπρα ήταν η απειλή μας ολικής Ισλαμικής Εξέγερση στην Ελλάδα, με την τεχνογνωσία των Γερμανών Πρακτόρων που απλά θα έδιναν μια «αφορμή» που θα άναβε την σπίθα για ολική μουσουλμανική εξέγερση και επιθεσης αυτοκτονίας στο κέντρο.

Το ενδιαφέρον του Λιου για την γεωπολιτική Ισορροπία έγκειται στην Τουρκία που είναι ήδη σύμμαχος με τον ISIS με σκοπό να ανατρέψει τον Ασαντ.

Σε περίπτωση Ισλαμικής εξέγερσης η Τουρκία με την ανοχή του Σοιμπλε και προφαση την προστασία των ομόδοξων μουσουλμάνων στην Ελλάδα απειλούσε τα Δωδακάνησα με εισβολη, εξ’ου και οι υπερπτήσεις δήθεν διασωστικών ελικοπτέρων πάνω από Ελληνικά φυλάκια.

Ο Τσίπρας με την συμβουλή του Λιου κερδίζει χρόνο, αλλά η απειλεί καιροφυλακτεί και μάλιστα με τα κόμματα του μνημονιακού τόξου να επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση ωστε να επιστρέψουν ως σωτήρες.

Ο ελιγμός Τσίπρα να υπογράψει μια συμφωνία, που δεν θα υπέγραφε, τους ξάφνιασε και οι γύπες έχουν ακονίσει τα νύχια τους στο πρώτο στραβοπάτημα.

Ο Καιρός γαρ εγγυς και μάλλον ο πόλεμος δεν αποφεύγεται

πηγη

logia-tou-aera. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου