Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ιστορική απόφαση» του Ο.Η.Ε. που αφήνει εκτός «κάδρου» τους απανταχού χριστιανούς – Ετοιμαστείτε για «σκοτεινούς» καιρούς




Λίγες μέρες ΠΡΙΝ την γιορτή της Ανάστασης...
Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, γνωστού ως Ο.Η.Ε., υιοθέτησε την περασμένη Τρίτη 3.5.2019, απόφαση, η οποία καταδικάζει την «ισλαμοφοβία» και τον «αντισημιτισμό».

«Κουβέντα» για την «χριστιανοφοβία», τους διωγμούς, την καταπίεση και τις σφαγές Χριστιανών στον πλανήτη.
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Αφορμή στάθηκε η καταδικαστέα, φυσικά πράξη, του μακελάρη-δολοφόνου στην Νέα Ζηλανδία.

Ωστόσο, είναι επίσης καταδικαστέο πως ο Ο.Η.Ε. άφησε εκτός απόφασης, την τρίτη μεγάλη μονοθεϊστική θρησκεία, αυτή των χριστιανών, λίγες μέρες μάλιστα πριν την γιορτή της Ανάστασης του Χριστού.

Ο Ισραηλινός Πρέσβης στον Ο.Η.Ε., Danny Danon, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, κατόρθωσε να εισάγει στην απόφαση του Ο.Η.Ε. και την αναφορά στον αντισημιτισμό, καθώς στην αρχή υπήρχε νύξη μόνο στην λεγόμενη «ισλαμοφοβία», όπως πλέον χαρακτηρίζεται, εν γένει, η αντίδραση στην προώθηση του βάρβαρου νόμου της Σαρίας στην Ευρώπη.


Jerusalem Post



Ο ισραηλινός Πρέσβης έπεισε ορισμένες χώρες να μην στηρίξουν την απόφαση, άπαξ και δεν υπήρχε αναφορά στον αντισημιτσμό.

Η πλευρά του Ισραήλ, στάθηκε –και πολύ καλά έκανε σε ό,τι την αφορά- στις επιθέσεις κατά Εβραίων ανά τον πλανήτη.

Κανένας όμως δεν ενδιαφέρθηκε για τις πολυπληθέστερες επιθέσεις κατά χριστιανών σε όλον τον κόσμο.

Είναι προφανές πως η παγκόσμια «ειρήνη» που θέλουν να επιβάλλουν, δεν συμπεριλαμβάνει τους χριστιανούς ή τουλάχιστον τους χριστιανούς που θέλουν Χριστό και όχι συγχώνευση θρησκειών βασισμένη στα λόγια του Γιαχβέ-Αλλάχ.

Η απόφαση είναι ενδεικτική του παγκόσμιου κλίματος που επικρατεί.

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα και το el.gr την αναδεικνύει σε όλους εσάς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου