Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Διαμαρτυρία στο Ακροπόλ Η μαρτυρία του Μαρίνου Ριτσούδη



 
 
Ήμουν εκεί την Τετάρτη το βράδυ την ώρα της παράστασης με περίπου άλλους  30 αδελφούς.
Μπήκανε περίπου τα 20 άτομα για να δούνε την παράσταση. Θεωρείται αποτυχία για το θέατρο τέτοιος αριθμός κοινού. Το χειρότερο για αυτούς εκεί μέσα είναι, πως με την παρουσία των διαδηλωτών από έξω, καταρρακώνονται και οι ίδιοι. Παρατήρησα τους υπεύθυνους του θεάτρου στην πόρτα, όλοι με κατεβασμένα κεφάλια, σιωπηλοί.


Δεν νομίζετε πως μέσα τους  αισθάνονται τον έλεγχο και την αδικία;  Δεν νομίζετε πως ο Δεσπότης Χριστός μας, με την παρουσία Χριστιανών ξεσηκώνει συνειδήσεις;

Δεν νομίζετε πως θα είναι και γι αυτούς μια επιτυχημένη ισχυρή επιχειρηματολογία για να μην προσπαθήσουν  στο μέλλον τέτοια θηριωδία;

Το πολύ σημαντικό επίσης,  πως ακόμη και τα ματ που ήταν παρόντα για να διαφυλάξουν την παράσταση, όλα νέα παιδιά, ήταν με κατεβασμένα κεφάλια, αμίλητοι, προσεχτικοί σε αυτά που φώναζαν οι αδελφοί. Ακόμη και κάποιοι περαστικοί ενσωματώθηκαν μαζί μας, και μία νεαρή  Γιαπωνέζα που βαφτίστηκε Ορθόδοξη στην Ελλάδα, προσήλθε δίπλα μου και στάθηκε για λίγο στη διαμαρτυρία.

Σκέφτηκα πως αυτή η Γιαπωνέζα θα ελέγξει πολλούς από εμάς τους Έλληνες Χριστιανούς εν ημέρα Κρίσεως.


Είναι σημαντική η παρουσία μας σε τέτοιες εκδηλώσεις για να λαμβάνουν το μήνυμα οι αντίχριστες δυνάμεις  που σφυγμομετρούν τις καταστάσεις. Να καταλάβουν  πως δεν είμαστε ψοφίμια Χριστιανοί  και πως σηκωνόμαστε λίγο από τη βολή του καναπέ μας.

Διαδηλώνουμε όχι μόνο για την Βλασφημία που λαμβάνει χώρα στο Ακροπόλ, αλλά και για την κάθε βλασφημία που επιτελείται εις βάρος της  Ελλάδας στις μέρες μας.

Εάν ξεσηκωθήκαμε 1,5 εκατομμύριο  μασίφ  Ελληνικός λαός,  για τις απαράδεκτες  κυριαρχικές διαθέσεις των Σκοπίων, πόσο μάλλον θα πρέπει να ξεσηκωθούμε για τις απαράδεκτες κυριαρχικές διαθέσεις του σατανά, εις βάρος της Ελλάδας. Δεν μπορεί ο Σατανάς να σηκώνει δημόσια φωνή βλασφημίας στην Ελλάδα την Χώρα των Αγίων, και εμείς να καθεύδουμε. Είναι ο δημόσιος χαρακτήρας που μας επιτάσσει να ξεσηκωθούμε.

Εύχομαι να γίνουμε αντάξιοι του ονόματος  και της παρακαταθήκης της Ορθοδοξίας που μας εμπιστεύτηκε ο Χριστός μας.

Εύχομαι οι Ιερείς και οι Αρχιερείς που λαμβάνουν την κοινοποίηση να μεριμνήσουν, το εύχομαι.

Καλή σαρακοστή εύχομαι με καρπούς Αγιοπνευματικούς να αξιωθούμε.

Συγχωρέστε με...
  
Εν Χριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου